Met de ManegeApp maak je het een stuk gemakkelijker!!

Hoe werkt het

...
voor de ruiter / amazone

Eerst aanmelden

Wanneer je de QR-Code van je manege hebt gescant kom je in het registratie gedeelte. Hier vul je al jou gegevens in. De manege zal je dan inplannen op welke dag en tijd je moet lessen.. Dit zie je terug in het overzicht van jou ManegeApp.

Les overzicht

Meld je af voor een les of verplaats je les.

In het volgende scherm zie je een overzicht van de lessen en kun je deze afmelden of inplannen om in te halen. Gewoon snel makkelijk en simpel.

Nieuws en updates

Al het nieuws up to date.

Je bent met de ManegeApp gelijk op de hoogte van alle ditjes en datjes van je manege of jouw vereniging. Eén push bericht en je bent weer op de hoogte.

Contact

Adres van je Manege.

Altijd de gegevens van je manege bij de hand. ManegeApp heeft de gegevens van jou manege of vereniging altijd paraat. klik op het telefoon nummer en de manege wordt gebeld. Toch liever een whatsapp, verstuur het vanuit ManegeApp

Vaker rijden!

Je wilt nog meer rijden

Organiseert de manege van tijd tot tijd leuke activiteiten. Je vindt ze in het nieuws van de manege. Opgeven doe je via de + knop in de ManegeApp. Ook kun je via deze knop een extra les inplannen. Ga je nóg beter rijden.

BIT Magazine

De nieuwste artikelen.

Alle nieuwtjes, leuke en leerzame artikelen van BIT Magazine kun je het eerst lezen in ManegeApp.

Paarden spul

Nieuwe paardrij spullen nodig?

Ben je net begonnen met paardrijden, maar nog geen spullen? De manege kan gebruikte of nieuwe artikelen aanbieden in de App. Staan ze niet in de app kijk dan bij het overige nieuws. Hier zie je wat er in de aanbieding is.

En nog veel meer

updates!!.

De komende tijd maken we ManegeApp nog interessanter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een video blog van ....., of doe mee met de ManegeApp quizz en win leuke prijzen.

Wanneer maak jij het jezelf gemakkelijk?

Oh, je kunt niet naar je manege of de vereniging maar je wilt wel graag je les behouden. In de ManegeApp regel je het gemakkelijk.

Les afmelden - Les inplannen - Wanneer zijn je lessen - Nieuws berichten van je manege of club lezen - Adres gegevens van de manege of club bekijken - Interessante artikelen van BIT lezen - En nog veel meer.